2010-01-08

På plats i det stora äpplet

Checkade in för 2 timmar sen (2300 NY tid) och tog en rask kvällspromenad uppför 7 avenyn mot Times square och tillbaka. Times square hade verkligen bisarrt mycket ljusskyltar. Tyvärr dog mobilens batteri efter lyssnat musik nonstop sen sverige så det blev inga kort tagna men får väl vara turist och foto allt nån kommande dag. Har ju faktiskt med en digitalkamera kom på!

Det är -1 C här nu fast ingen snö men det varnas för fullt för att det ev kan komma upp till 2 tum snö nu under morgontimmarna så det varnas å det värsta. Annars mycket mysigt när det ryker ur brunnarna. Tog en toppengod falafel i ehole grain wrap för 5 dollars som kvällsmat.

Gräsnkontrollen tog lite tid men innebar inga konstigheter alls. Säkerhetskontrollerna var inte alls som man tänker sig i tex "australian border control" där allas grejer muddras och då alla asiater alltid har med äckliga skalade bruna ägg och insekter med sig eller något strippa kommer på enkelbiljett och 10 dollar i reskassa. Iofs var det en del som fick följa in på intervjuer hela tiden men de kom ut rätt fort. Tog tunnelbanan hit från flyget som körde raka vägen till precis runt hörnet här på Chelsea hotell. (Tunnelbana E och stoppet i korsningen 23rd street /8th avenue)

Roligaste läsningen hittills i Lonely Planet USA var inledningen om området Chelsea där jag bor själv nu iväntan på resten kommer imorgon: "Here It's all about gay men. Masculine guys who goes to gyms and bars together." Var inte riktigt så ändå även om det faktiskt är två gym mitt emot hotellbalkongen. Förkylningen är ju äntligen borta nu så jag har tänkt och behöver gå och rehabträna knäna nånstans i dagarna...

Dags sova nu, vart uppe lite för länge och blev ingen sömn på planen.

1 kommentar:

  1. Hej! Hörde i går kväll att Movitzarnas resa är fördröjd, du skriver inget om det så de kanske är på väg nu. Ha det jättebra, kram mmM

    SvaraRadera