2010-01-27

Längsta trippen

Strax avfärd från Seattle. Giget här igår gick grymt som alla. Nästan slutsålt men så var det tisdag också. Hittade an riktigt nice Vintage klädbutik nära spelastället i området Fremont som visst är lite av hippieområdet i Seattle. Begagnade Pendletonskjortor för $15-20 men som alltid för korta ärmar. Syrran och jag hittade dock en del andra fina plagg och lite skivor till husbilen innan hon tog taxi mot tågstationen för åka hem till Vancouver och vi andra ta en bit mat innan gig.

De sista två spelställena har tyvärr inte haft fungerande wifi men nu dök det upp ett oskyddat i bostadsområdet Capitol Hill. Bussen och vi hamnade här över natten pga efterfestinbjudan till ett skandinaviskt studenthus i närheten. Tog en promenad och utövade lite morgongymnastik i volounteer park som skulel ha grym utsikt över hela stan mn tyvärr är det dimmigt så man bara ser 100 meter.

Orkar inte öppna mailboxen för hinner inte svara på allt ändå och nu väntar två dygns resande och 260 mil utan uppkoppling mot Minnesota och Minneapolis där nästa gig är. Blir kul passera klippiga bergen som vi kan nå ikväll. Man börjar vänja sig vid att inte vara uppkopplad under resorna nu jämfört med hemma där man alltid kan vara uppkopplad via dongel med dess för och nackdelar.

Skall ladda ner startsidorna på diverse siter nu och sen pausa datorn så man har lite att läsa sen när mitt körpass är över och de 4 andra snubbarna får dela på resten av dagen.

Nedan kommer lite bilder från sista dagarna.

so long!

/G


Lucky Luke kaktusar i Arizona. Ingen här vet dock vem Lucky Luke är för det är visst en europeisk serie...


Checkpoint i New Mexico. Illegala sydamerikanter och knark är troligtvis målet att hitta. Niva hade inte passet på sig utan fick under uppsyn hämta det i bagaget. Tullarna krävde även få en skiva men fick visst inte fotograferas men detta fotot på backkameran är liksom sjukt mycket mer dramatiskt. Det kollade förresten inte ens att någon hade körkort.


Alcatraz i San Francisco.


Ben & Jerrys glasslunch med syster.


övernattningsgatan i Los Angeles. I huset till höger bjöd syrrans afrikareskompis Sergio på kombinerad efterfest och duschmöjlighet för vårt sällskap. Just denna kombination är något vi nu lärt oss sätta i system.
Golden Gatebron sett från hotellbalkongen


Latintjänst i öknen för de två utan körkört. Någon jag skall införa hemma i Sverige sen till alla slappa musikanter utan körkort.
Snätäckta berg i Californiens högland.

2 kommentarer:

 1. grymt grymt.
  jag hittade ovärderliga grejer för 109 dollar. vad blev slutsumman för dig i vintage-affären?

  jag e hemma i Vancouver igen efter en riktig rysare nere i downtown Seattle. men man lär sig av allt..

  himla fint att se dig igen. nu gör jag mig redo för Yonez vistelse.
  ta hand om dig o ha fortsatt roligt on the road.

  ciao,
  Syster.

  SvaraRadera
 2. Gott med info o bilder, vår planering fortskrider för trippen i vår. Kör förståndigt. Vi tänker på dig. Hejsvejs från far o mor

  SvaraRadera