2010-01-20

Movits turné-TV del 3

Nu kom vi precis till Austin i Texas efter kört nonstop ett dygn. Ligger tyvärr lite efter med dagsrapporter men skall försöka komma ikapp nu ikväll även om det kan bli tight. Imorgon bitti kör vi återigen typ ett dygn nonstop mot Tucson som bara är 140 mil härifrån...

Här är det ändå typ 20 grader varmt och sol. Underbart. Långkalsongerna och raggsockar och nedpackade i baggagerummet i troligvis en vecka därmed! Vi gick en vända på stan i kortärmat och upprullade byxor vilket var fantastiskt gott.

Norrlänningarna, som ju lovat Luleå att videoblogga, fick igår morse precis innan avfärd från Atlanta upp del tre. Jag valde samtidigt att ta en 15 min joggingstur vilket var välbehövligt. Videobloggandet släpar dock också långt efter då del tre nedan bara täcker in gig nummer två i NY fastän vi ikväll står inför gig nummer sju. Såhär är det helt enkelt när man bara har internet på de spelställen man kommer till under några timmar och man är ju där för konsert främst och inte ha kontor och hinna svara på mails och massa annat som hade vart trevligt.

Men vi lever och har det gott. Blir grymt kul att möta upp lillasyster Elin om några dagar i California!

Såg att det varit P3 Guld hemma och kommentaren är "gäsp" förresten.

/G

3 kommentarer:

  1. -och jag tittade inte alls - kan det räknas som att stödja baktakten? Hälsar Mamait

    SvaraRadera
  2. Hallå göteborgarn, vad hette stället där ni käkade? Såg lite ut som Pastis, där jag kräktes innan förrätten. Puss!

    SvaraRadera
  3. kommer inte ihåg tyvärr!

    SvaraRadera