2010-08-08

Reggaepapparazzin: Lördagsbilder del 1


Etzia & Partillo utanför hotellet påväg till festivalen.


Grymme sångaren Robert Athill (längst till höger) spelade på stora scen och hade bla Björne B på gitarr och Mystic Man på bas.


"Prince Herring" som är karln bakom den Svenska Reggaebloggen gjorde ett toppenjobb med att löpande rapportera från URF när han inte passade sin dotter.


"Kaparen", Filip och Jesper kom direkt från gig med Jaqee kvällen innan på Urkult för spela med Million Stylez på URF senare på lördagkvällen.


Anton Müller


Sture gled runt på festivalen utan att spela för en gångs skull.


Jag älskar Uppsala som inte sparar på krutet när det gäller hyra in ordentligt med basar så det kan få låta så fett som man önskar. Jag älskar och föredrar alltid att basar placeras ut på detta vis och inte bara på sidorna. Se och lär kära popfestivalarrangörer så slipper jag som tyvärr rätt ofta få klaga på att ni tar in för tama soundsystems.


Öland Roots Crewet gled också runt och var välförtjänt lediga.


Slag Från Hjärtats I-Smile.


Million in the buildin'


Serengeti med Etzia som gäst. Ett gig som började trevande och struligt då Andrés piano inte ville starta men det löste sig tack vare Mastah L:s klassiska Korg M1 piano från ca 1988 och blev ett succégig där tältet svängde som aldrig förr mot slutet.


Medlemmar från rootsreggaeband First Light som tyvärr inte spelade på URF men ändå var på plats och hängde. Deras platta kommer till hösten på Rub a dub records och jag tror det kommer låta hur bra som helst efter sett och hört dem på en del andra festivaler denna sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar