2009-01-09

Äntligen fredag

Massa små saker att försöka ta tag i innan arbetsveckan är slut.
Svenska Akademien kommer ju göra "comeback" i år. Grymt kul och bandmedlemmarna låter himla peppade. Vårklubbgigs blir det sista helgen i april och sedan vill de göra några festivalgigs. Blir perfekt morot för mig att direkt börja jaga festivaler för hela stallet.
-------------------------------------------------
Syster Sols skivor hämtades från Border igår och skivorna var felfria och ljudet perfekt. Mailade henne till Indien där hon luffar runt att jag vill skjuta releasen till 25 februari viket jag hoppas hon tycker är en bra idé. Fick även idén hon skall åka förband åt Svenska Akademien på deras vårsväng och ingen i Svak har protesterat så det kan nog bli av och skulle definitivt göra det till ett grymt intressant paket.
-------------------------------------------------
Verkar finnas ett klart groende missnöje i supporterleden mot blåvitts Mattias Bjärsmyr kring att han ej vill signa nytt med blåvitt då han hoppas eller räknar med kunna bli proffs snart. Hans kontrakt går ut efter denna säsongen. Blåvitts policy är ju att spelare med utgående kontrakt som inte vill signa bör bänkas om det finns konkurrent på samma plats som är ungefär lika bra. Hoppas blåvitt kan sälja av honom snarast då om han vill ut i vida världen och ta hem Kalle Svensson igen eller Fredrik Risp så det inte blir massa onödig pajkastning eller framförallt dålig stämning. Exemplen med Risp och Svensson som inte platsar borde dock kanske avskräcka Bjärsa att bege sig ut. Vi snackar ändå inte en back av Jocke Björklund kvalitet ännu.
-------------------------------------------------
Kanske en grym Handbollsmatch ikväll i Nolhagahallen i Alingsås AHK 99 - Majorna IK 2 kl 1915. Träningsvärken är nu borta så kan kanske bli massa mål ikväll.
-------------------------------------------------
Ska maila Elin förslag på filmfestivalfilmer vi kan se nu och sedan försöka bli klar med den sjukt tråkiga ISRCN-kod registreringen av Swingkids alla plattor som jag skjutit på i evigheter men iaf påbörjat.
-------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar