2009-01-08

Summering av onsdag

Jodå Kleerup vann några grammisar.
Gött se att Göteborgarna står för stabil och äkta musik. Håkan, Soundtrack och In Flames vann var sina priser. Afasi & filthy vann hiphop och det är ju kul för dem.
Robyn
vann årets liveakt och det förtjänar hon även om jag alltid skulle vilja att Timbuktu & Damn borde kunna få vinna. Robyn har ju även den utmärkta smaken att ha med Internal Dread som liveljudtekniker.
-------------------------------------------
Hjälpte Partillo med se över budgeten till Bob Marley Celebration Party förut på dagen och det behöver bli fullsatt om biljetterna bara ska kosta 100kr i förköp och 120 på dörren. Det brukar ju vara fullsatt men vi/han får skära lite så det kommer finnas lite marginal.
Lördag 7 feb på Musikens Hus blir det Bobbans fest 11e gången i rad förresten! (Man börjar bli gamla nu så kanske dags växa upp och skaffa sig ett riktigt jobb, eller inte, hur gör man för söka jobb förresten?)
-------------------------------------------
Trist även höra att klädbranschen nu är så svår för mindre butiker att det är stor risk Skank får stänga Göteborgsbutiken om inget under händer. (och det kommer det inte göra tror mig...)
Vi snackade om att butiken ev ska få börja sälja biljetter till alla arrangemang för få in mer folk i butiken. Intressant artikel i GP häromdagen om "Krisen på Andra Långgatan". Märkligt reportern inte nämnde att Blenda stängde förra året men Lars gav ju faktiskt upp innan krisen blåste upp. Krisen i skivbranschen har ju ändå varit konstant sista åren.
--------------------------------------------
Sprang direkt upp den halvt läkta träningsverk på fotbollsuppvärmningen innan handbollsträningen nu sent på kvällen men annars kul komma igång igen.
-------------------------------------------
Filmfestivalprogrammet skall studeras nu innan läggdags och det känns lovande även om jag bara läst första uppslaget med alla teman.
-------------------------------------------
Elin fick besked idag att alla flyg till Israel med Sabra Express som hon skulle flugit med är inställda tom april så blir inget kibbutzjobbande för henne och våra reseplaner blir lite rubbade. Fortsättning följer liksom på kriget tyvärr. Vi har ju våra hemresebiljetter från Istanbul 22 maj ändå så något åt det hållet blir det definitivt men kan jag nu bara få pengarna tillbaka för min resa dit 1 maj så släpper den stenen också..
-------------------------------------------
George W. Bush verkar vara en sällsynt lame duck nu sista tiden innan Obama tar över. Han borde yttra sig såsom i princip alla världens andra stora ledare gjort och säga i alla fall någonting om Gazakonflikten. Man vill nästan att han tycker det är bra att Israel mördar barn eller skjuter skarpt mot FNs-skolor så vi en sista gång blir påmind om vilket arsle han varit.
-------------------------------------------
Navid hälsade vi SMS under dagen att 356saker.se verkar få grymt genomslag. Riktigt kul. En briljant idé med en sida som uppmuntrar kidsen att ta tag i saker å ting utan det ska behöva kosta massor.
-------------------------------------------
Kvällsmat framför TVn med finalen i träningsturneringen inför Handbolls-VM bjöd på Sverige 1 - Sverige 2. Och därmed fler nya och gamla Sävehofprofiler och bekanta än någonsin. Missade förstra halvlek men annars gött se att Jonas Larholm som var riktigt vass i lag 1. Per Sandström (lag 1) kom in på varannan straff i slutet och hade den vanliga luriga minen. Härligt se Patrik Fahlgren bidra med några målgivande kontringsassist för Sverige 2 också i andra halvlek och vara stensäker på sin straff. Falle kommer tyvärr knappast få åka med till VM denna gången dock. Sverige 2 vann på straffar efter Larholm och Johan Jacobsson boomat och det behövs inget mattesnille såsom Professor Lennartsson (som dock satte sin straff säkert för lag 1)för räkna ut att detta borde svida för killarna i det egentlige A landslaget att förlora mot snubbarna som vill åt deras platser i truppen till VM.
Jag får ta och skicka länken till något av mixtape till Larholm så han han lite skön musik att peppa till nu inför VM. Hoppas och tror något stort är pågång för Svensk handboll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar