2010-07-03

Västkust helg

Kapten Röds publik på Urban Roots igår kväll

Västkustturné denna helgen. Halmstad och nya minifestivalen Urban Roots igår med Kapten Röd. Struligt och optimistiskt planerat spelschema från arrangörerna gjorde att deras headline Kapten Röd tyvärr bara kunde hinna spela hälften av planerat men det blev en snabb 30-minuters fin konsert ändå. Och stressade musiker. Hemfärd till GBG efteråt och man var hemma i egna sängen typ 0400 (alltså ungefär då det ändå brukar bli på turné).

Blixtmöte innan gig där halva setet fick strykas...

Ikväll blir det avfärd mot Stenungsund i eftermiddag för DJ-set på Hamnkrogen samt spelning för Stures Dansorkester där. Upplagt för given succé ikväll.

Men först äta färdigt frukost, vattna grönsaksodlingen på på gården och sedan ut på cykeln i det fina vädret och affischera lite för klubb Kultiration på Nefertiti 8 juli och kanske hinna jogga lite innan Tyskland-Argentina.

Nästa helg är faktiskt den enda helgen på hela sommaren som är ledig (pga Hultsfred försvann) men igår fick jag en snilleblixten och rolig idé om att kommande fredag börja cykla mot Stockholm där Movits spelar i allsång på Skansen tis 13 Juli och sedan ta sig ner till Arkösund och möta upp Kapten och bandet för deras spelning där dagen efter.

Bara vädret håller i sig är det inte alls omöjligt... Bestämmer mig nog på fredag morgon helt enkelt och bara trampar iväg i så fall. Och sen får cyklen helt enkelt följa med i turnébussen till Åland och Öland med Kapten. Så på något vis tycker jag att jag då kan komma undan med att jag startade facebookgruppen "Vi som cyklar till Öland Roots"

Annars känns det grymt att det är typ nu sommaren börjar på riktigt och att Kapten Röd som jag åker med som turnéledare pa alla gigs har såhär många underbara gigs kvar:

14 Juli - Arkösund, Arkösunds hotell
15 Juli - Åland, Mariehamn, Bastun

17 Juli - Öland, Öland Roots
23 Juli - Ekerö, Katapultfestivalen
28 Juli - Karlskoga, Putte i parken
29 Juli - Krokstrand, Man Must Dance festivalen
30 Juli - Emmabodafestivalen
5 Aug - Näsåker, Urkult Festival
7 Aug - Uppsala Reggaefestival
11 Aug - Göteborg, Kulturkalaset
20 Aug - Nyköping, Typ en festival
21 Aug - Örebro, Folkfesten
23 Aug - Malmöfestivalen

1 kommentar: