2010-07-10

To the clouds and on the road again!Serengeti har precis släppt min favoritlåt "To the Clouds" från deras grymma nya platta. Med en så sjukt dansvänlig rytm från Kaptens studio och med en text och sång med så sjukt smittsam sång önskar jag verkligen att låten blir en fet världshit. Den funkar grymt på dansgolven iaf vet jag redan då jag brukat spela den ute...Om en timme hoppar jag även på cykeln och drar från Göteborg och siktar på att ankomma Skärblacka senast måndag kväll hos självaste Janne Baah innan jag tar tåg från Peking mot Sthlm på tisdag för att våldgästa en svensk TV-sommarinstitution...

Medvinden är optimal, värmen likaså minst sagt nu framöver en vecka framöver verkar det som. Tält, sovsäck, liggunderlag och de andra bra att ha grejerna från mitt lilla "cykeläventyrsskåp" är nu framtagna och nedpackade i cykelväskorna. Skall bara äta upp morgon gröten och diska och sen är jag on the road again.

Nästa vecka väntar sedan roliga äventyr med Movits! på Allsång på Skansen (tisdag) och sen Kapten Röd turné resten av veckan till Arkösund, Åland och sist men inte minst en helg vid sommarens mysigaste festival Öland Roots. Nu börjar sommaren!

1 kommentar:

  1. what song will Movits! sing at Allsång på Skansen?

    SvaraRadera