2009-02-23

"All in" i Berlin

STHLM Reggaeklubb på lördagen blev ett antiklimax med ett grymt Syster Sol gig som fick avbrytas pga tidsbrist till curfew för Chris Ellis skulle hinna spela lite. Men fin klubb och riktigt kul se Strand på Hornstull. Alla sthlms reggaebekanta var där och det var bra få tjöta igenom lite saker med bla Pleasurebeat. Efter hemkörning till GBG därvalla sov i bilen delade jag och Lövet taxi till Säve och fick en varm applåd av alla andra när vi klev in i avgångshallen i sista minuten innan boarding efter den resvane Adam blivit av med raklödder, schampo och tandkräm i säkerhetskontrollen.

Efter en snabb flygfärd och sedan taxifärd till Oppelnerstrasse i Kreutzberg fick vi våra lägenheter. Jag, Jonk och Francisco delar rum. Pusterviks-Lotten lyckades även bli bestulen eller tappa sin plånbok nånstans med den gemensamma reskassan.
Efter softat på rummet blev den en fin pizza och Uno-spelande på pizzerian bredvid innan vi anslöt de andra i "festlägenheten". Vi hamnade sedan först på en "smoking bar" som hette något med Barbie tror jag och sedan vid 0200 tiden gick vi nån kilometer till ett ställe/svartklubb som först såg ut som ett litet café men hade en passage in till fler rum längre. Vi gick genom en park som påhåll omgärdades av vad som på håll kunde vart berlinmuren. Feesten var något som Locusfolket letat upp efter spenderat 100 EUR på taxiåkande genom genom stan och så låg det en rät tnöära hemma. På festen spelades minimal techno på låg volym och folk hade lustiga kläder och glitterpulver i ansiktet. Alla log och var fina och givetvis knarkades det hårt med pulver på toaletten insåg vissa av oss som satt och tjötade i soffan i hallen framför toaletterna. Jag, Jonk och Jenny gick hemåt typ 0530 och hittade en morgonöppen sandwichbutik som sålde grymma mackor för 2 EUR och en snubbe som kom in i butiken samtidigt ville bjuda på en rökbit sedan utanför när jag frågade om han kände till nån reggaeklubb i stan på måndagar. Så det var allt en fin start på studiebesöket! Alla sover fortfarande men vi är några som tänkt försöka gå på Stasi-museet och se kanske se muren vart den sista återstående delen nu finns. Ska surfa reda på denna fakta nu...

2 kommentarer:

 1. vad roligt! jag visste inte att du hade en blogg. kul o läsa.

  jag beger mig till Skåne och Nils. ikväll skall brorsan, Echa och jag laga mat här hos honom.
  hoppas du får en go vistelse i Berlin. det finns så himla mkt jag vill se där. grymma museer och parker för interaktiv konst sägs det.

  kram

  SvaraRadera
 2. fett med syftningsfel där. rättning: jag beger mig till skåne i övermorgon.
  IKVÄLL är jag i Kalmar m brorsan.

  SvaraRadera