2010-09-25

Governor Andy släpper på SwingKids igen


EXKLUSIVA NYHETER! Sitter i logen på Joar Blå i Enköping och är lite turnéledare för gig med Governor Andy här ikväll som jag bokat in här ikväll.

Men främst så har vi även haft möte och bestämt att hans nästa platta släpps på SwingKids i jan-feb 2011!

Andys senaste plattor har ju släpps av etiketten KBC men Niceness och Mastah L skall över till USA hela våren med Jamtech Foundation så då gör vi så att SwingKids hjälper till att släppa igen förutom att fortsätta hjälpa med att boka gigs.

2011 kommer bli ett grymt reggaeår om någon tvivlar.

------------------------

Annars var det en skön SJ resa hit genom ett höstblött Sverige med tufftufftåg som "bara" tog 4,5h och bara blev tjugo minuter försenat. SJ har annars ryckt upp sig och typ varannan vagn har numera strömuttag vilket är trevligt.

Passade på att bla se första avsnittet av klart sevärda konspirations serien "The event" som gick i USA häromdagen och börjar gå i SVT närsomhelst. blir definitivt till att fortsätta ladda ner de avsnitten framöver direkt efter de sänts i USA och läggs upp på nätet...---------------------

Har även lärt mig att på smidigt sätt göra inbäddade bildspel så här kommer lite fler Lisebergsbilder som ett bevis och examensbevis på att jag fått det fungera:

1 kommentar:

  1. Lite den serien är som gjord för mig, som precis såg sista säsongen av lost... perffa ju!

    SvaraRadera