2009-12-06

Söndagsrapportering

Har ju vart hemma ett tag nu men här kommer en bild som sammanfattar semestern fint. Ni som vart i den världsdelen har nog inte svårt gissa vilket land...

---------------
Kommande vecka blir det en rolig sväng till STHLM för måste till USAs ambassad på intervju ang arbetsvisumet jag och Movits!-killarna behöver pga den grymt roliga kommande turnén i januari-februari jag åker med på. Kommer definitivt bli en del rapporterande här på bloggen under den svängen.
---------------
Var på kalas igår hos en gammal vän och hittade lite av hans arbetskläder i garderoben som jag bara inte kunde låta bli att pröva.

Festen fortsatte ut på Avenyn och det var en himla trevlig kväll. Det är alltid en speciell känsla att betala 150kr för att gå in på en nattklubb på Avenyn som inte har erkända DJs eller band inbokade och sedan finns det folk som tycker det är mycket i entré med 100kr inkl garderob där det bjuds liveband, nice vibe och respekterade DJs. Gled iväg hemåt vid kl 0200 till bilen som parkerats vid heden och gick gick raska steg över slagfältet på stadens paradgata. Var sedan mycket nära att parkera till vid Pustervik men kände det var lika bra åka raka vägen hem även om det hade vart trevligt med ett snabbt drop in besök där påvägen hemåt.
----------------
Appropå slagfältet Avenyn en lördgskväll så rekommenderas läsning kallad Göteborgsnattens misär att läsa på en bekants blogg. Som ständigt nykter i nattlivet är det bara att hålla med...

2 kommentarer: