2009-04-05

Söndagsrapport

ÖIS-GAIS 1-5 precis. Hade vart kul vara där och sett spektaklet. Dock sjukt märkligt de inte lyckades sälja ut arenan. 1500 biljetter eller platser fanns kvar. Trist allsvensk debut för IFKs utlånade David Stenman i ÖIS-målet som inte direkt hade sin bästa dag övertygade.
-----------------------------
Utgång med Majorna IK igår. Först lite framtidsmöte med föreningens eldsjäl Rune "Gummi Nilsson" i valhalla och sedan till Johannebar för en bit mat. Därefter sedvanligt ut i natten först till excet på avenyn. Just handbollsutgången är ju vanligtvis enda gången på året jag frivilligt besöker avenyns nöjesliv. Fiskarbröder Matte & Hubbe samt Jonas var dock peppade dra vidare till Pustervik vid 0115 tiden när de andra kände det räckte så vi drog till Tok-Disco efter att jag lovat Matte det alltid finns saltare och bättre damer på Pustervik än på Avenyn. Och ca kl 0230 fick han hångla.
Trevligt häng annars på Pustervik som alltid. Lotten och Jessica kom dit sent också så vi hade följe hemåt sen på natten. Lotten är lite "trött" idag efter vart ute så sent...
-----------------------------
Fullt drag i veckan som gått med massa olika möten och planering med Kulturkalaset/Leve Klotet projektet annars. Känns riktigt kul och spännande.
-----------------------------
Hoppas kunna hinna träna en del med Heid nu i veckan iaf. Har inte hunnit träna någon handboll sista veckan men lite löpning sent en del kvällar har det blivit. Tyvärr har de ju träning så tidigt i Heidhallen (oftast kl 17 eller 1800) vilket gjort möten och jobb sällan är klart.
-----------------------------
Elin är typ frisk från jobbig magsjuka i indien. Mkt skönt höra.
-----------------------------
Vart mycket sol och nästan varmt nu i veckan som gått här i Göteborg vilket gjort affischeringsjobb till ett rent nöje jämfört med början på förra veckan som bjöd på snö.
Passade på lämna blod också för det var visst blodbrist.
-----------------------------
Bytte display på min gamla nokia 5310 som gick sönder en vecka efter inköp i dec 2007. Tyvärr funkar ej volymknappen på sidan av luren för de verkar kommit åt något vid isärtagningen så det är tyvär lite låg volym i headset vid samtal och vid musiklyssning när man är utomhus och störande ej kunna höja. Firman (mumien) som bytte har påsklov så kan ej få dem åtgärda detta förrän 14/4 när de är tillbaka...
Min pålitliga nokia 5500 sport klarar ju "bara" kort på max 2gb (som jag har just nu) och jag råkade köpa ett 16gb minneskort som kommer på posten imorgon. Enligt olika internetforum skall 16gb kortet fungera i just 5310an vilket gör det mycket trevligt att ha plats för så oerhört mycket mer musik samt att batteritiden är mycket bättre i den luren. Men synd nu att volymknappen ej fungerar på den som sagt... (dagens i-landsproblem var detta kanske).
-----------------------------
Upplösningen av Lindesberg-Alingsås på SVT1 nu i handbollskvartsfinal. Kul se att gamle Sävehoflegenden Ilija Puljevic som nu coachar Lindesberg samt evigt unge Johan Pettersson på kanten och Robert Wedberg som coach i Alingsås. Roligt att Lindesbergs orangefärgade strumpor gör att vissa spelare ser ut som de springer barfoto i skorna haha! lindsberg vann och det blir visst en femte avgörande match
-----------------------------
köpte några skivor på bengans i igår också:
Dub Colossos - In a town called addis
K'naan - Troubadour
Peps Blodsband - Spelar För Livet
Guns n Roses - Greatest Hits
-----------------------------
Samt laddade ner en del gamla rariteter från "you and me on a jambooree" (se länklistan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar