2009-03-29

Hektisk vecka som gått

Studieresa torsdag-fredag i västragötaland med GBG & Cos Kulturkalas crew (kommer ju hålla i ett litet projekt kallat Leve Klotet under Kulturkalaset) och det är riktigt skönt team jag kommer jobba med.
----------------------------
0-0 för Sverige i VM-kval mot Portugal och grymt gott se IFKs Adam Johansson ta en startplats och kunna hantera C. Ronaldo med den bravur han gjorde det.
----------------------------
Änglarna ställer sig nu bakom bla barabens uppmaningar till bojkott av GAIS - IFK den 21 april. 350kr tar GAIS för plåtarna och det är inte ok. En sak kanske om överklass ÖIS krävt den summan men GAIS!
Nu landar jag och syster Elin kl 1900 samma kväll från utflykten i mellanöstern så jag missar dock matchen oavsett tyvärr...
GAIS bossen Wallin verkar dock erkänna nu att det kan varit ett misstag med sån prissättning men säger samtidigt att det kan vara svårt ändra eftersom biljetter är släppta. Fortsättning lär följa.
----------------------------
Sävehof slog RIK precis idag och leder med 2-0 i matcher i handbollskvarten (bäst av fem vinner). "Gott mos" messade jag till Robban Johansson. Jäkla skit att jag kommer vara i typ Jordanien när SM-final i Globen äger rum 9 maj då Sävehof givetvis gärna får vinna herr + damguld för final måste de gå till.
----------------------------
6 ekrar trasiga på min cykel så hämtade hem gamla Hultsfreds-Pilen från förrådet i Partille som reserv i veckan när Jääkäri nu får lämnas in snarast.
----------------------------
Frölunda indians är ute ur hockeys slutspel. Synd men bra att det därmed blir mer fokus på Allsvenskan i Göteborgsk sportmedia när säsongerna inte överlappar varandra.
----------------------------
Vart en hel del kritik här och där mot GBG & Co och nye evenemangschefen som projektleder den officiella invigningen av Gamla Ullevi för valet av icke göteborgska artister och konferencier i samband med damlandskampen 25 april. Ingen kommentar där från undertecknad som ju numera ingår i GBG & co teamet.
Men arenan invigs ju av GAIS-ÖIS 6 april eller för oss änglar 11 april när IFK-DIF spelar.
----------------------------
Fick en massa utkast på nya låtar från GeneralKnas och hans kommande solosläpp i veckan. Vissa riktigt feta låtar. Autotuner används på ett par och funkar skitbra på hans röst.

2 kommentarer:

 1. broder.
  man maste offra vissa saker i livet for att vinna andra... kanske overlever du att resa i Mellanostern trots att du missar diverse sportevent.
  jag skall kompensera for dig o ga pa cricket-match har i Indien.

  ta hand om dig ar du snall. jag har bara en storestorebror.

  kramar

  SvaraRadera
 2. För en del blir det en konst och avkoppling att inte tänka idrott.MmM

  SvaraRadera