2010-06-12

Bergen lördagmorgonAllt fint här i Bergen. Resan tog tyvärr "bara" 17 timmar från avfärd till ankomst kl 0205 till festivalparkeringen och vi lyckades därmed tyvärr tyvärr precis komma fem minuter efter P-Danjelsa & Röttran spelat.

Annars mycket god stämning i bussen hela vägen och på Bergen Reggae Festival där Kapten röd och bandet spelar nu ikväll kl 0100. Hade inte räknat med annat. Partillo har skaffat laptop så han satt och proddade låtar nonstop som en maskin. På festival möttes vi av stora kram av en glad General Knas också som flugit in tidigare så tillslut var hela familjen samlade och kunde fortsätta balunsen till rätt sent.

De flesta av oss åt precis hotellfrukost och sen gick alla och lade sig igen för sova ut.
Undertecknad och Hofmästarn skall dock strax ge oss ut för att joggningsbestiga berget här bredvid stan som har en oerhört fin utsikt (översta bilden). Det är lite av en tradition för mig att jogga upp och ner för denna bergknalle när jag är i Bergen. Våren 2004 snubblade jag tex utför ett stup och slog i axeln så jag fick kasta handboll med vänsterhanden resten av säsongen men idag håller vi oss på gångstigarna.

Väldigt skönt att det inte regnar idag även om det är molnigt. Det regnade verkligen nonstop från Göteborg till Bergen igår. Festivalen är iofs inomhus så den är lugn men så mycket trevligare sticka iväg på utflykt nu utan på blöt...

I eftermiddag blir det soundcheck kl 1500 men spelning först kl 0100 så ledigt hela eftermiddagen och med 99% sannolikhet blir det fotbolls-VM på TV och vila ut lite mera då inför kvällspasset.

Fler rapporter, bilder och ev turnéfilm lär dyka upp framöver.

hej svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar