2010-05-11

Swingkids artister börjar finnas på Spotify...

Som jag tidigare nämnt så har vi förberett för att få ut hela SwingKids backkatalog till Spotify inom kort.

Vi har gått och väntat flera månader på att provuppläggningen av USCB Allstars gamla klassiska första demo "Legend Of The Monsterbeat" från 1997 skulle läggas ut och nu har det hänt!!!

Simon "Don Cho" Vikokel från Svenska Akademien mastrade/putsade till ljudet i vintras från en oanvänd kassett med fantastiskt resultat.

Jag var även uppe i Sthlm i fredags snabbt på årsmöte för SOM och där var två snubbar närvarande från Spotify som höll ett kort föredrag om framtiden och avslöjade att de faktiskt fick slut på serverutrymme i våras men nu är de ikapp så saker börjar ramla upp och detta var anledningen till bla detta dröjde.

USCBs demo är verkligen otroligt nostalgi för mig och alla gamla Partillevänner. Dessa låtar och USCB Allstars tidiga härjningar är verkligen anledningen till att jag halkade in i musikbranschen som deras kompismanager under gymnasiet och SwingKids strax därefter blev till när jag insåg man måste ha en namn på verksamheten och precis sett fina filmen Swingkids.

Spotify direktlänk: USCB Allstars

Inom kort kommer alltså alla SwingKids CDs finnas uppe på Spotify och våra artister tjäna fantastiska 0,01 öre om ni spelar låtarna längre än 30 sek (så gör gärna det iaf!)

SwingKids kommer självklart fortsätta göra CDs med våra största artister och mina artister är givetvis jätteglada och tacksamma mot alla er som fortsätter stödja verksamheten genom köpa plattorna i butiker eller kanske helst på spelningar (då går stålarna direkt till artisterna utan mellanhänder så det är egentligen bäst för oss och billigast för er då vi aldrig tar mer än 100kr för en CD på gigs)

OBS Jr Eric, General Knas samt Räfvens plattor som släpptes i höstas ligger redan ute men nu hamnar snart 30 fina plattor, EPs mm ut på Spotify...

3 kommentarer:

 1. får en tår i ögat, klump i halsen. Tack Gillis för nostalgitrippen

  SvaraRadera
 2. AH! Not available in my country! damnit!

  SvaraRadera
 3. BoomBoom, Big boys havin´ fun!

  Ser fram emot bättre musik i Spotifylistorna...

  SvaraRadera