2009-10-27

Grammis nej tack.

Fick precis ett påminnelsemail från Grammisgalan (som skivbolagsorgansiationen IFPI håller i) där de påminde om att Swingkids inte anmält några artister i år...


Mitt svar såg ut såhär:


Hej Grammis!

Tack för påminnelsen.

Swingkids har dock bara släppt reggaeartister i år så vi avstår Grammis och anmäler bara våra artisters plattor till Manifest som har den goda smaken med en kategori kallad "Rytm". På denna klart trevligare och mindre ytliga galan slipper mina artister, om de skulle bli nominerade, även få sitta typ 70 m från scenen som hände Jaqee när hon var nominerad 2005. Gissa om vi/hon direkt fattade att hon inte vunnit.

Våra artister både säljer mer låtar/skivor men främst drar mycket mer publik på sina konserter än massa andra artister som verkar i genrer som Grammis har gett nomineringskategorier.

Ha det fint!

//Gillis Bengtsson

SwingKids

6 kommentarer:

 1. Well said, my friend!

  SvaraRadera
 2. Fint så! Följ upp det här om du mot förmodan får något ytterligare svar.

  SvaraRadera
 3. Fint formulerat! Synd bara att de antagligen bara ser det som gnäll och inte som seriös kritik och förslag till förbättring. Lobbykampanj på gång?!

  /Henrik

  SvaraRadera
 4. Tårar av stolthet rinner ner för kinden.

  SvaraRadera
 5. tack ni som biggar up.
  Skiter i lobby mot grammis. vill hellre höja upp manifest status.

  Sedan är det givetvis fortfarande skandal alla alla P3s program fortfarande har en priskategori i P3 Guld, bortsett från P3 rytm.

  SvaraRadera
 6. ge dom vad dom tål mr G!

  SvaraRadera