2011-05-28

Roffe Ruff - BarrabasSaxat från stiladig.nu...

Olofsson Management är stolta att presentera Roffe Ruffs sista fullängdare, Barrabas.

Låtarna är producerade av Kapten Röd, Hofmästarn, Lance-A-Lot, Ante Lynx, Loopaddict, Roffe samt EKP. I vanlig ordning står Roffe och Bubba för inspelning, mixning och allmänt hokus pokus. Måns Asplund har även den här gången gjort masteringen. Etzia, Shi-shi, Mästerkatten och Hofmästarn är med och körar. Antwon lägger gitarr och Majornas egen Badman lägger cuts.

01. Prolog
02. Anticimex
03. Barrabas
04. Ge Mig Ett Skäl
05. L.I.M.B.O.
06. Jag Är Din
07. Monster
08. Så Är Det (Idiologi)
09. Fröken Anderberg
10. En Trappa Ner
11. Farväl

Ladda ner Barrabas från Mediafire här eller från oss här. För er som vill ha skivan i CD-format går den redan nu att förbeställa på http://www.swingkids.se/webshop och från och med någon gång nästa vecka att köpa på Time, Stigbergstorget i Göteborg.

2 kommentarer:

  1. Fyfaaan för att det här ska vara det sista! Min svåger ringde och talade som att han sett gud, han hade hört detta album. Jag tankade ner skiten och kan konstatera att Sveriges lyrikalistiska framtid sköt sig själv i käften. Med bravur.

    SvaraRadera
  2. haha, kan inte annat än att instämma med tidigare kommentator!
    rufflaren gör det så gatustenshårt och brutalt ärligt på ett sätt som INGEN ANNAN! men i låten Barrabas sjunger han att han kommer tillbaka.. så vi får la se va som händer änna? ;)

    SvaraRadera