2010-11-20

Skilda Världar i NordstanDOKUMENTÄR. Sitter nu i logen på Sydskånska Nationen i Lund för att DJa här inatt på "Svartklubben" där även Zacke med band skall spela.

Hastade ut ur nordstan mot centralen och tåget i Göteborg förut för jag förföljdes av en jättestor kristen manisk kvinnokör.

I mitten av tunneln mot Centralstationen satt en tiggargumma och då jag råkade ha kameran i fickan insåg jag att det snart borde kunna utspela sig en bisarr scen så jag började filma...

Alla kvinnors livssituation är inte likadan i GBG direkt.

7 kommentarer:

 1. Åh fyfan,frimicklare och tiggarzigenare samtidigt.

  SvaraRadera
 2. Jo, men den romska kvinnan har nog en svårare livssituation oavsett hur vi ser på det.
  - De flesta stannar inte för att ge lite pengar för man är rädd att en liga står bakom o då tror man genast att hon ha det jättebra som sitter där o tigger...MmM

  SvaraRadera
 3. Fy fan vad bra. Skönt med lite omväxling mot dragspel och tamburin som brukar vara det enda som hörs på gatorna nuförtiden. Märkligt hur EU direktiv kan slå så fel... De flesta stannar inte för att ge lite pengar för att de förstår att det är en bluff. Visst fan har inte de turistande romerna gott om pengar, men kom ihåg att det är inte gratis att ta sig hit, än mindre är det gratis att bo här.

  SvaraRadera
 4. Något som kan ge en ännu mer komiskt glimt i detta är när man funderar på vilken melodi som brukar spelas av dragspelsromerna på drottningtorget. Guess what, When the saints go marching in... Detta kanske är en facebookpayback?

  SvaraRadera
 5. when the saints go marching in... jävla hycklare!
  vidrigt.

  SvaraRadera